fredag 20 mars 2009

Förkylningstider

Tar musten ur en , man orkar inte med nått. Det har varit 2 dar i raklång läge på soffan eller i sängen med hushållsrulle , Ipren, vatten, Otrivin och halstabletter. Ingeting smakar som det ska . Stephan gjorde en god gryta häromdagen , synd att smaklökarna strejkade just då. Feberfritt idag , än så länge , hoppas att det håller sig borta nu.

På måndag kan jag äntligen få iväg mina papper till Strömsund samt klicka på utbildningarna på Studera.nu. Det stod nämligen fel på mitt tjänstgöringsintyg och få tag på rätt person har inte varit det lättaste . När man äntligen får tag på vederbörande så ...jaa, vad säger man ?? Problemet är löst iallafall. Funderingar kring skolan är många och långa. Blir det bra , kommer jag in överhuvudtaget? Hur fort går 3 år ? Möblera om nuvarande "kontor" till plugghörna. Vart ska jag ställa allt? OM jag kommer in så blir det en total omställning på alla plan , hemma, jobbet , familjen där uppe i "norr" , vännerna här nere i "söder" .

Många funderingar är det som kommer att lösas vartefter det dyker upp vägen.


Våra skåpluckor har inte hittat hit än , skulle vara uppsatta och klara vecka 12 , alltså denna veckan. Har inte sett vare sig hantverkare eller skåpluckor. Putsväckborta .
Inglasningen av framsidan väntar vi också på . Det arbetet skall , förhoppningsvis , börja i månadsskifte april/maj.
Mycket är det på gång .

Ha en goer fredag och en trevlig helg tillönskas er alla. Njut av solen nu medans den är framme.
Ta hand om varandra och dig själv. Kram på er // Mia

2 kommentarer:

  1. Hej, hoppas förkylningen ger med sig! Himla jobbigt att vara så där utslagen. Ont under näsan får man till slut också. Inte kul alls!
    Hoppas luckorna kommer. Hoppas du kommer in på utbildningen. Allt brukar bli bra till slut..
    Kram på dig! Wi

    SvaraRadera
  2. Ja det är en stor omställning när man bestämmer sig att börja plugga. Maken och jag pluggade samtidigt för några år sen - tre år pluggade vi. Huslån, barn som gick i skola osv... Det var stentufft men ger man sig på det så går det!
    Man skulle behöva kunna dela på sig och vara på många ställen samtidigt men man får prioritera, ta vara på varje liten stund.
    Hoppas det går bra för dig, du får den utbildning du önskar. Hoppas du blir frisk nu snart också - uj vad många sjuklingar det är överallt!

    SvaraRadera