torsdag 12 mars 2009

Snart så blir man säkert klokare på detta.

Hej på er ...
Vilket djungel det är där ute för att lägga ut lite bilder.....skapa konto hit och skapa konto dit...sen då ?? Får luska ut det i helgen då jag har mer tid att sitta vid datorn.
Fort denna vecka har gått, det var ju måndag nyss och idag är det redan torsdag . Tjoofs , så flyger dagarna förbi en så man hinner inte med hälftens ens.....så, stopp ett tag här nu, jag ska också med tåget. Det inte länge sen jag flyttade ner hit , men börjar jag tänka efter så är det snart 3 år sen.

Snöar gör det också, vart tog våren vägen?? Iförsig det är ju mars månad och aprilvädret den kommer den också , så nån omgång av snö får vi nog förvänta oss innan vitsipporna slår ut.

Kul att Ninni, E-L ( förhoppnigsvis Marie också) kikar in här mellan varven , ska lägga ut deras länkar också , underhållande läsning om golf, hundar, kråkslott och livet i allmänt . Lärde känna dessa bloggare på windows spacet och en efter en och har det också flyttat .

Snart är det den 16 mars , då ska de stora brevet skickas iväg till Strömsund samt välja program och högskola. Det är spännande , nervöst och framför allt tålamodsprövande för ibland så kan det finska tempramentet dyka fram och då kan jag inte ens stava till ordet tålamod.......har faktiskt blivit bättre under åren ( kanske för att man blir äldre??)

Nu Criminal Minds....
Ha det gott och...
...ta hand om varandra och dig själv. Kram på er alla

3 kommentarer:

  1. Ha det så bra idag! Vad ska du välja för något till högskolan? Duktigt att börja plugga!
    Kram, Wi

    SvaraRadera
  2. Ja det låter som spännande tider du har framför dig! Lycka till i dina val...
    Finska temperamentet ja det känner man till :-)
    Ha en finfin helg!

    SvaraRadera
  3. Finska temperamentet ;o) Det hade jag däremot svårigheter att stava vill stava tempramentet, som det låter hi hi, tack för sidor som har stavningskollen.

    Tyvärr kan jag inte hjälpa till med tips. Valde själv blogg.se och visst tog det tid att lära sig. Tufft av dig att börja plugga igen. Jag tror det kommer att gå bra. Då kommer den finska Sisun in ;o)

    Ha en fortsatt bra helg!
    Kram E-L

    SvaraRadera